NK Werkhonden 2019

In het weekend van 6 en 7 juli hebben drie combinaties van HSV Nijkerk deelgenomen aan het NK werkhonden.

Chris Polhout behaalde met 282 punten een mooie tweede plek bereikt en heeft zich hiermee gekwalificeerd voor de FCI WK.

Mark Peeters is tiende geworden met 262 punten en Geranda Oosterkamp twaalfde met 252 punten.

Hedde Heidingabokaal

Op 30 mei heeft Geranda Oosterkamp aan de Hedde Heidingabokaal deelgenomen en behaalde een mooie tweede plaats met 274 punten en hiermee behaalde ze haar kwalificatie om deel te kunnen nemen aan de NK Werkhonden.

Regio 2

Op 18 mei organiseert HSV Nijkerk het regiokampioenschap.

De keurmeesters:

afdeling A:     dhr. C. Jaspers

Afdeling B:     dhr. A. Broekhuizen

Afdeling C:     dhr. W. Spies

De pakwerkers:

Lang:            Jordy Kok

Kort:   Bennie Faasse

Reserve:        Petrit Rexhepi

Inschrijven kan tot en met 3 mei

Intrainen kan op zaterdag 4 en 11 mei, vanaf 11.00 uur. Eigen pakwerker meenemen!

De loting is op zaterdag 4 mei.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onderlinge wedstrijd met kringgroep Schijndel glansrijk gewonnen!

Bij de VZH honden pakte Arjan van der Scheer zowel de tweede als derde prijs. Bij de IGP-honden pakten we de eerste drie prijzen. Geranda

Oosterkamp met Indra was afgelopen weekend de beste. Mark Peters en Jeanine Erkelens werden respectievelijk tweede en derde.

In juni of juli kan kringgroep Schijndel proberen de wisselbeker te winnen.